Haudi hou..

Mihinhän jäin? En jaksanut käydä lukemassa omaa kirjoitustani, heh..  Taidan kirjoitella nyt ihan niitä näitä vaan.. Piinaavaa aikaa nyt jo viikko täynnä.. Antti ei ole päättänyt suuntaan eikä toiseen suhteemme etenemisestä 1743.jpg(huomatkaa eka hymiö!!)

Oikeesti on kamalan piinaavaa kun ei oikein tiedä miten olla.. Ja kun Antti kuitenkin antaa suukkojakin ja käyttää hellittelysanoja jne.. Ja sitten toisaalta käyttäytyy niin täysin luontaantyöntävästi ja kuin mua ei olisikaan.. Antti sanoikin tänään, että osa hänestä elää jo sen mukaan kuin olisi erottu 1750.jpg , mutta sitten taas ei pysty/halua sanoa lopullista pistettä.. Piinaavaa!!!

En tiedä, kai pitää koittaa vaan olla kärsivällinen, se ei vaan ole mulle todellakaan helppo juttu.. Not so good situation.. Mulla on ihan hitonmoinen ikävä Anttia ja meitä.. Puutostilakin 1763.jpg, heh..

No joo, enköhän ole tälle kerralle leikkinyt tarpeeks hymiöillä jne kun en saa jatkettua varsinaista stooriani.. Kuulostellaan! Jos joku tätä lukee niin olis kiva kuulla heränneistä ajatuksistasi??

Hannele